УСЛУГИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОЦЕСА

Нашата цел е да помогнем както на вече, посветените на здравословен начин на живот, така и на тези, които те първа искат да започнат своите първи стъпки към добро здраве. Независимо дали сте спортист, тренирате любителски или просто искате да разберете какво е нужно на тялото Ви, за да бъде в отлично здраве, нашия Нутриционист – Мая Петрова винаги може да Ви бъде полезна. 

НАШИЯТ НУТРИЦИОНИСТ

Нашият нутриционист Мая Петрова е сертифициран Нутриционист с функционална медицина от Британската Асоциация за Медицина и е Магистър НЛП Практик – световноизвестен метод, изучаващ човешкото съзнание, подсъзнание и поведение. Мая е изучавала и принципите и методики на китайската медицина, паразитология и генетика, за да може задълбочено да разглежда всеки индивидуален случай. 


НЕ САМО КАЧЕСТВЕНА ХРАНА, А И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ

ТЕСТОВЕ

Кръвните тестове Food Detective от Cambridge Nutritional Sciences за проверка на хранителна нетолерантност към 46 вида храни. ДНК тестове към Nordic Labs, както и други специфични анализи на чревна флора, хормонални параметри, тежки метали и други показатели, които могат да се полезни за цялостната картина на Вашето здраве.

МЕНЮ

Разнообразието ни от балансирана и подбрана храна със съставки от доказан произход ще ви впечатли. Най-добрия начин да разберете истина ли са нашите твърдения е да ни опитате. Заповядайте на място при нас за да усетите вкуса и качеството лично, а преди това можете да се запознаете с нашите предложения от тук:

ДОСТАВКИ

Целия екип на Protein Class работи усилено по създаването на най-добрия баланс между цена на доставка, запазване на свежестта на храната и навременна доставка. За да получим тази перфектна формула ние имаме нужда от още време, а дотогава доставки предлагаме само на нашите клиенти с абонаментни планове за хранене.