ПРОЦЕС

Нашата цел е да помогнем както на вече, посветените на здравословен начин на живот, така и на тези, които те първа искат да започнат своите първи стъпки към добро здраве. Независимо дали сте спортист, тренирате любителски или просто искате да разберете какво е нужно на тялото Ви, за да бъде в отлично здраве, нашия Нутриционист – Мая Петрова винаги може да Ви бъде полезна. 

 

Консултацията с Мая се провежда  в рамките на 60-75 минути. По време на консултацията, се разглежда в дълбочина Вашето минало и настоящо здравословно състояние като Мая задава редица въпроси, спрямо отделните човешки системи, средата, в която живеете и работите, и как точно бихте искали да подобрите цялостното си здраве. 

Освен този анализ, Мая извършва и кръвни тестове Food Detective от Cambridge Nutritional Sciences за проверка на хранителна нетолерантност към 46 вида храни. Мая е и сертифициран ДНК анализатор и при необходимост, може да се предпишат ДНК тестове към Nordic Labs, както и други специфични анализи на чревна флора, хормонални параметри, тежки метали и други показатели, които могат да се полезни за цялостната картина на Вашето здраве.  

След проведената консултация, Мая ще прецени, спрямо състоянието Ви какви да бъдат следващите стъпки – допълнителни изследвания, посещение при някой друг специалист или персонален хранителен режим, изготвен лично от Мая – като тук имате възможност режима Ви да бъде и лично приготвен от нашите професионални готвачи на специална промо цена. 

 

 

Това, което отличава нашия подход от всички останали на пазара е личното отношение към всеки наш клиент. Ние не Ви третираме като ‚поредния‘ клиент, а като ‚единствения‘, защото знаем, че всеки един от нас е различен и неповторим.  Затова по време на работата си с нас и Мая, ние Ви даваме възможност да сте в постоянна връзка с нас, за да наблюдаваме процеса заедно, да Ви мотивираме, да правим промени, когато е необходимо. 

 

Мая държи изключително много на персоналното отношение с всеки клиент, затова и нейният подход е да работи само с определен брой хора на месец, за да гарантира, че всеки ще получи нужното внимание и подкрепа. Здравето е нашето най-ценно богатство и затова е нужно да е в правилните, грижовни ръце. За нас ще е чест и удоволствие да сме до Вас и да сме част от Вашето добро здраве за години напред. 

 

Цена на консултация на място: 100 лв.

Цена на консултация онлайн: 80 лв.

Цена на кръвен тест за хранителна непоносимост 46 храни: 190 лв.