ЗА НАС

Ние от PROTEIN CLASS сме екип от професионалисти, посветени на здравословния начин на живот и с мисията да Ви покажем, че здравословната кухня освен полезна може да бъде и много вкусна. 

 

Вярваме, че за да бъдем в хармония със себе си и да се радваме не добро здраве всеки ден, е нужно не само да изглеждаме добре, но и да се чувстваме добре. Храната е наше основно гориво, и когато това гориво е изградено от качествени продукти, приготвени така че, да се запазят полезните им съставки, ние можем да постигнем перфектния за нас баланс на здрав дух в здраво тяло. 


За да постигнем нашата мисия за здравословен начин на живот сме създали места в София, където може да се насладите не само на вкусна здравословна кухня, но и да се срещнете със специалист Нутриционист, който да Ви направи основен преглед и изготви индивидуален хранителен режим. 

 

Консултацията при нас включва като допълнение и кръвен тест за непоносимост към 46 храни, като на база на резултати от него и Вашите цели, нашия Нутриционист изготвя персонален хранителен режим. След това, предлагаме различни абонаменти, с помощта на които може да получите менютата от Вашия режим, приготвени вкусно и здравословно от нашите професионални готвачи и доставени до Вас.